Serveis

IOGA

El ioga és una tècnica ancestral que neix amb l’objectiu de mantenir cos i ment sans. Cada dia més persones practiquen ioga en les cultures occidentals per fer front a l’estrès i als seus símptomes, però també per millorar el rendiment esportiu. El ioga és l’instrument idoni per prendre consciència del nostre cos i de la nostra ment. El Ioga t’ajudarà a estar en forma i a relaxar cos i ment, augmentaràs la teva energia. Milloraràs la flexibilitat, la força i l’equilibri. A través de la seva acció hormonal, contribuirà al teu equilibri mental, i et permetrà, al mateix temps, estar alerta i relaxat.

Hatha Vinyasa Ioga

El Hatha Vinyasa ioga combina la respiració conscient, la fluïdesa, la quietud, l’alineació física i energètica, i la ment enfocada.
Les classes de Hatha Vinyasa estan indicades per a persones que desitgen un Ioga actiu físicament, són intenses i alhora respectuoses amb les necessitats i capacitats de cada alumne. Fem vinyasas (moviments enllaçats amb respiració) a la part més activa de la classe, asanes mantingudes, respiració conscient, pranayamas bàsics, meditació i relaxació.

IOGA TRAPEZE

El Ioga Trapeze és una eina d’inversió que et permet practicar postures de ioga aeri. Les classes inclouen extensions passives d’esquena, treball de core, enfortiment del tren superior, equilibri i postures invertides.

A més les classes de Trapeze inclouen una sèrie de peu per enfortir el tren superior amb moviments dinàmics i fluids. És una classe oberta a tots els nivells, en la qual t’ensenyarem com pujar i baixar del trapezi de forma segura.

HIPOPRESSIUS

Low Pressure Fitness és un sistema d’entrenament respiratori i postural innovador. Combina stretching miofascial i exercicis neurodinàmics i hipopressius a través del manteniment del to postural.

En CrossFit, la majoria de moviments provoquen un augment de la pressió intra-abdominal, que desencadena en patologies com diàstasis abdominals. També l’excés d’exercicis d’alt impacte té una repercussió molt negativa en el sòl pelvic provocant, en el cas de les dones, problemes d’incontinència orinaria o, en els homes, problemes d’augment de pròstata, prolapses i hernies.

Els beneficis són espectaculars i molt importants en el nostre esport: Primer de tot evitar qualsevol problema d’incontinència, sobretot en dones que acaben de donar a llum i volen tornar a entrenar. Es millora la postura de tot el nostre cos, augmentant el to postural de tota la musculatura estabilitzadora del cos que ens ajudarà a prevenir lesions en la part baixa de l’esquena. Millorarem l’estabilitat de l’estructura escapular, prenent consciència i modificant patrons posturals com l’anteversió de les nostres espatlles. Els beneficis en la nostra capacitat respiratòria milloraran considerablement gràcies al treball d’alliberació del diafragma, un múscul molt important i a la vegada oblidat en el món de l’esport. La diàstasi (separació dels rectes de l’abdomen) disminuirà, molt aconsellable per prevenir hèrnies abdominals. Estèticament es disminueix el perímetre de cintura, s’aconsegueix un ventre més pla i es millora la postura de tot el cos.

Vine i descobreix en poc temps tots els seus beneficis.